Csípőnyitó jóga workshop

Időpontja: 2018. június 3. (vasárnap) 10:00-13:00-ig.

Tartalma: Különféle kiegészítő technikával és ászana gyakorlatokkal megnyújtjuk, illetve lazítottuk a csípő izmait. Hatunk a comb elülső, hátsó, belső és külső izmaira, illetve a farizmokra, a medence, az alhas és a derék izmaira. Megtanuljuk hogyan lehetséges biztonságos módon mély nyújtásokat elérni és sérülésmentesen gyakorolni. A láb és csípő izmok tonizálása kedvező módon befolyásolja a testtartást is. Belső szervek szintjén a medence és az alhas szerveit energetizáljuk, így a nemi, a húgyúti és a kiválasztó szervrendszer funkciója fog javulni. Finom szinten a gyökér, a nemi és a köldök csakrák harmonizálásával az akarat, az érzés és a gondolkodás közötti egyensúly teremthető meg. A hosszú gyakorlás alkalmas a testi és a mentális feszültségek elengedésére.

Egyéb információ: A részvételhez előzetes jelentkezés és legalább fél éves jógás múlt szükséges.

Oktató: Medvegy Gergely – vezető jógaoktató

Költség: 5.000 Ft

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: Budapest, Attila utca 8.

A részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha előre átutalod a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézd a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helyed, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük neked e-mailben, és ebben az esetben várólistára kerülsz.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönöm az együttműködésed!

Jelentkezés:

Jelentkezni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola honlapján található online adatlap kitöltésével tudsz, amelyet IDE kattintva találsz meg. Előfordulhat, hogy a másik oldalon több képzés és időpont is fel lesz tüntetve, kérlek figyelj rá, hogy a megfelelőt jelöld be!

Egyéb információk és részletek:

Medvegy Gergelynél, tel.: 30/39-38-665, e-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

Térkép: