Kéztámaszos és fordított testhelyzetű ászanák jóga workshop

Időpontja: 2018. február 25. (vasárnap) 10:00-13:00-ig.

Tartalma: A workshop során erősítjük, valamint nyújtjuk a felső végtag, vállöv és hát izmait. Megtanuljuk, hogyan kell a kéztámaszos ászanák kivitelezése során a test izomzatával dolgozni. Továbbá rávezető gyakorlatokat ismerünk meg a fordított testhelyzetek elsajátítására és begyakoroljuk hogyan kell precízen felvenni-kitartani ezen ászanákat. Minden mentális félelmet kioldunk, amiket esetleg a fordított testhelyzetek irányába érzünk. A fordított testhelyzetek során az egész szervezet vérellátása megváltozik, melynek hatására szervezetünk minden része feléled. Táplálódnak az idegsejtek, javul a nyirokkeringés, kiegyensúlyozódik a hormonháztartás, az egész immunrendszer erősödik. Energetikailag a három fölső, vagyis a torok, homlok és a korona csakrák működését befolyásoljuk kedvező módon, ezért a kommunikáció, az intuíció és a tisztán látás képessége fejleszthető.

Egyéb információ: A részvételhez előzetes jelentkezés és legalább fél éves jógás múlt szükséges.

Oktató: Medvegy Gergely – vezető jógaoktató

Költség: 5.000 Ft

Helyszín: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: Budapest, Attila utca 8.

A részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha előre átutalod a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézd a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helyed, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük neked e-mailben, és ebben az esetben várólistára kerülsz.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönöm az együttműködésed!

Jelentkezés:

Jelentkezni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola honlapján található online adatlap kitöltésével tudsz, amelyet IDE kattintva találsz meg. Előfordulhat, hogy a másik oldalon több képzés és időpont is fel lesz tüntetve, kérlek figyelj rá, hogy a megfelelőt jelöld be!

Egyéb információk és részletek:

Medvegy Gergelynél, tel.: 30/39-38-665, e-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

Térkép: