Egzotikus körutazás és jógatábor Keralában, Dél-Indiában

Ez az indiai jógatábor és út megtelt, így már nem lehet rá jelentkezni. A következő indiai jógatáborok tervezett időpontja és helyszíne:

1.) 2018 március-április környékén: Rishikesh (Észak-India, a Himalája lábánál)

2.) 2018 október környékén: Jáva és Bali 

Ezen utakról hamarosan lesznek információk ezen menü alatt.

11 napos körutazás és jógatábor az ájurvéda őshazájában, a meseszép Keralában!

Időpontja: 2017. október 18 – 28.

Költsége: 4 csillagos szállodákkal: 146.000 Ft, luxus szállással 166.000 Ft. Erre az összegre jön még rá a repülőjegy 160-210.000 Ft (fix árat csak a repülőjegy vásárlásának időpontjában tudunk mondani), a vízum 16.000 Ft, az étkezés 15-25.000 Ft (ez egyéni lesz, mindenki magának rendel és fizet az éttermekben), a szervező India Spirit Egyesület éves tagsági díja 39.000 Ft (ha az adott évre már tag vagy, akkor ez nincs). Tehát a költség összesen: 376-456.000 Ft között változhat (attól függően milyen szállást választasz, milyen áron kapjuk a jegyet, illetve hogyan étkezel).

A 15 oldalas képes tájékoztató és programfüzet IDE kattintva letölthető. Vagy ITT olvasható online, lapozható formában.

A dél-indiai körút és jógatábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk. Az ájurvéda őshazája lévén, Kerala autentikus miliője segít gondolatainkat önmagunkra irányítani, érzéseinket pozitív irányba terelni, lelki értékeinket pedig előtérbe helyezni.

A tábor során érintjük az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt és a jógaéletmód egyéb elemeit. A napi kétszeri ászanázás remek lehetőséget biztosít a fejlődésre, a jógásokkal való társulás és közös munka pedig lelkesít a gyakorlásra. Az órák fókusz területe eltérő lesz, így minden alkalommal más ászanasort végzünk.

Az előadások során tárgyaljuk a fizikai és az energetikai test felépítését, illetve a tudat működését. Megismerjük az ájurvédikus rendező elvek dinamkáját (dósákat), továbbá az egyedi testtípusok (váta, pitta, kapha) jellemzőit, és azoknak megfelelő életmódot, valamint táplálkozást. A betegségek megelőzéséről és a tisztitó kúrák kivitelezéséről is szó esik majd.

A gyönyörű természeti környezet biztosítja számunkra a teljes kikapcsolódást, a pihenést és a sokszínű szabadidős programokat, amelyek izgalmas tapasztalatokkal gazdagítanak. Az ájurvédikus kezelések lehetőséget teremtenek a test és az elme kiegyensúlyozására, az erőnlét és a közérzet javítására.

Ez a jógatábor igazi feltöltődés: megadja a testi egészséget, a szellemi vitalitást és a lelki harmóniát!

A 15 oldalas képes tájékoztató és programfüzet IDE kattintva letölthető. Vagy ITT olvasható online, lapozható formában.

Szeretettel várunk!

A jógatábor opcionálisan összekapcsolható a következő úttal:
DÉL-INDIA REJTETT KINCSEI ÉS A MESEBELI KERALA 17 NAPBAN
(A két út összekapcsolva 17 nap, de ebből az utolsó 10 ugyanaz.)

IDE kattintva le tudod tölteni ezen út bemutató füzetét, illetve ITT online is megtekintheted.

A körút és a jógatábor együttes költsége: 457.000 Ft, luxus szállással 506.000 Ft. (Ez az ár is változhat, attól függően, hogy a repjegy, étkezés, tagság milyen módon van/lesz.)

Bármi kérdésed van, az alábbi elérhetőségeken elérsz:
Medvegy Gergely
Tel.: +36-30/39-38-665
E-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu