Jógatábor Rishikeshben és élményprogramok Delhiben

10 napos jógatábor a jóga fővárosában, és gyönyörű látnivalók Delhiben!

Időpontja: 2018. március 30 – április 8.

Költsége: egyszerűbb szobával: 89.000 Ft, vagy jobb szobával: 117.000 Ft. Plusz kb. 150.000 Ft repülőjegy. További költségek: 7.000 Ft utasbiztosítás, 13.000 Ft vízum, 4.000 Ft belépők, 39.000 Ft tagsági díj, kb. 25.000 Ft étkezés. (Összesen becsült összeg, amiben már minden benne van: 327-355.000 Ft)

Szervező: India Spirit Egyesület.

A KÉPES PROGRAMFÜZET ÉS TÁJÉKOZTATÓ (11 oldal) LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

Előző, ugyanilyen táborról IDE kattintva találsz egy Facebook fotóalbumot, és lentebb görgetve az oldalt videókat láthatsz.

Az indiai Jóga Élménytábor célja, hogy hosszabb időre kiszakadjunk megszokott környezetünkből, elmélyítsük jógatudásunkat és gyakorlásunkat, valamint új élményekkel gyarapodjunk. A jóga őshazája lévén, Rishikesh autentikus miliője segít gondolatainkat önmagunkra irányítani, érzéseinket pozitív irányba terelni, lelki értékeinket pedig előtérbe helyezni.

A tábor során érintjük az ászanákat, a pránájámát, a relaxációt, a meditációt és a jógaéletmód egyéb elemeit. A napi kétszeri ászanázás remek lehetőséget biztosít a fejlődésre, a jógásokkal való társulás és közös munka pedig lelkesít a gyakorlásra. Az órák fókusz területe eltérő lesz, így minden alkalommal más ászanasort végzünk.

Az előadások során tárgyaljuk a tudat felépítését és működését, a védikus pszichológia elveit. Többek között szó esik az elmét, az intelligenciát és a hamis egót befolyásoló tényezőkről, a szabad akaratról, a karmáról, a gúnákról (kötőerőkről), a társulásról (a másokkal való kapcsolódásunkról), és a lelki életről.

A gyönyörű természeti környezet biztosítja számunkra a teljes kikapcsolódást, a pihenést és a sokszínű szabadidős programokat, amelyek izgalmas tapasztalatokkal gazdagítanak. Az ájurvédikus kezelések lehetőséget teremtenek a test és az elme kiegyensúlyozására, az erőnlét és a közérzet javítására.

Ez a jógatábor igazi feltöltődés: megadja a testi egészséget, a szellemi vitalitást és a lelki harmóniát!

A KÉPES PROGRAMFÜZET ÉS TÁJÉKOZTATÓ (11 oldal) LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA

Előző, ugyanilyen táborról IDE kattintva találsz egy Facebook fotóalbumot, és lentebb görgetve az oldalt videókat láthatsz.

Szeretettel várunk!

A Jóga Élménytábor opcionálisan összekapcsolható a következő úttal:
India és Nepál legjava 18 napban (Ide kattintva megnyílik az út bemutatója)

A körút és a jógatábor együttes költségével kapcsolatban külön e-mailt írva tudsz érdeklődni.

Bármi kérdésed van, az alábbi elérhetőségeken elérsz:
Medvegy Gergely
Tel.: +36-30/39-38-665
E-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

Online jelentkezés:

Az alábbi, 2017 tavaszán a rishikeshi jóga élménytáborunkban készült videók mutatják milyen fantasztikus helyeken járunk és milyen hangulatban telik a tábor:

Összefoglaló videó

Miért jó Rishikéshbe jógatáborba menni?

Jógaórák Gergővel és Raszikával

Rafting (vadvízi evezés) a Gangeszen

Miért szent folyó a Gangesz?

A hinduizmusról pár gondolat