Kezdő jógatanfolyam a 3. kerületben

Időpontja: A képzés 2018. március 28-tól indul. 10 alkalmas és minden héten szerdán lesz az oktatás 17:00-19:00-ig.

Tartalma:

A tanfolyam lépésről-lépésre vezet be minket a jóga világába, annak elméleti és gyakorlati aspektusaiba.

A gyakorlás során valamennyi fontosabb jóga-irányzatot érintjük, hogy teljes ismeretet kapjunk a jógáról, de a képzés nagyobb hányada a hatha-jógáról fog szólni. Megtanuljuk a legfontosabb tradicionális ülő és egyéb testhelyzetek megfelelő felvételét és kitartását, valamint a légző gyakorlatok alkalmazását. Megalapozzuk az otthoni jóga gyakorlás rendszerét, megismerjük az alapvető relaxációs és mantra-meditációs technikákat. A tanfolyam végére egy teljes testet átmozgató és tudatot kiegyensúlyozó gyakorlatsort ismerünk meg, amely írott formában is elérhető lesz.

Mindenki saját maga tapasztalhatja meg a jóga gyógyító és átformáló erejét, melynek következtében javul az állóképesség, a testtartás, az emésztés, a légzés, a koncentrációkészség. Kiegyensúlyozódik az idegrendszer és a hormonrendszer működése, valamint személyiségünkben türelmesebbekké és békésebbekké válunk. Megtanuljuk a maga valóságában szemlélni a világot és önmagunkat.

Az elméleti előadások alkalmával betekintést nyerünk az ájurvédikus táplálkozásba, a stressz kezelésbe, a karma törvényébe és a jógikus életmódba. A megértést egy részletesen kidolgozott jegyzetanyag támogatja meg.

Felépítése:

A kurzus 10 alkalmas, alkalmanként 2 óra, amely a következőképpen épül fel:
15-20 perc elmélet, pár perc ráhangolódás, 10 perc bemelegítés, 70 perc ászanázás, 5-10 perc pránajáma, 10 perc relaxáció, néhány perc mantra-meditáció.

Oktató: Medvegy Gergely

Egyéb információ: A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

A tanfolyam díja: 21.000 Ft

Helyszíne: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: Budapest, Attila utca 8.

A részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha előre átutalod a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézd a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helyed, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük neked e-mailben, és ebben az esetben várólistára kerülsz.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönöm az együttműködésed!

Jelentkezés:

Jelentkezni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola honlapján található online adatlap kitöltésével tudsz, amelyet IDE kattintva találsz meg. Előfordulhat, hogy a másik oldalon több képzés és időpont is fel lesz tüntetve, kérlek figyelj rá, hogy a megfelelőt jelöld be!

Egyéb információk és részletek:

Medvegy Gergelynél, tel.: 30/39-38-665, e-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

Térkép: