Pránájáma és csakra-harmonizáló tanfolyam

Időpontja: A képzés 2018. június 6-tól indul. 8 alkalmas és minden héten szerdán lesz az oktatás 17:00-19:00-ig.

A képzés tartalma és célja, hogy feltérképezzük lényünk finomabb felépítését, vagyis az energetikai testet, a csakrák mechanizmusát, a tudat működését és a különféle légzőgyakorlatok, csakra-mediációs technikák,  speciális ászanák, ásványok és aromaterápia segítségével megtanuljuk kedvező módon befolyásolni a szervezet energetikáját.

Amennyiben testünk energetikai háztartása nem működik megfelelően, akkor az kihat a szervezet működésére és a tudat állapotára, diszharmónia jön létre. A tanfolyam célja, hogy a fent felsorolt jógaelemeket felhasználva az energiaáramlások befolyásolásával visszaállítsuk a harmóniát testi és mentális szinten egyaránt.

A foglalkozás tematikája:

Elmélet: a szervezetet felépítő egységek, mi a prána, a pránájáma szabályai, a 3 fő nádi, a csakrák jellemzői és működésük, a bandhák szerepe, a relaxáció és a meditáció, az elme állapotai, a tudat dinamikája, a kötőerők működése, a megfelelő életmód, a kundalíni jóga, a tudat felemelése.

Gyakorlat:

– pránájámák: alaplégzések, teljes jógalégzés, nádí-sódhana, kapála-bhátí, bhasztriká, sítalí, szítkárí, bhramarí, anulóma-vilóma-pránájáma
– csakrák: csakra-tapasztalás, csakra-légzés, csakra-meditáció, csakra-harmonizálás
– bandhák: múla, uddíjána, dzsálandhara, mahá-bandha
– ászanák: speciális ászana blokkok, illetve sorok az csakrák harmonizálására.

A tanfolyam felépítése: az oktatás 8 alkalmas, hetente egyszer van és alkalmanként 2 órás. A 120 percben az elméletek és gyakorlatok 20-30 perces blokkokban váltják egymást.

Oktató: Medvegy Gergely – vaisnava teológus és jógamester, a BHF vezető jógaoktatója

Egyéb információ: A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

Ára: 19.900 Ft

Helyszíne: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola

Cím: Budapest, Attila utca 8.

A részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha előre átutalod a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézd a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat: Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helyed, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük neked e-mailben, és ebben az esetben várólistára kerülsz.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

Köszönöm az együttműködésed!

Jelentkezés:

Jelentkezni a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola honlapján található online adatlap kitöltésével tudsz, amelyet IDE kattintva találsz meg. Előfordulhat, hogy a másik oldalon több képzés és időpont is fel lesz tüntetve, kérlek figyelj rá, hogy a megfelelőt jelöld be!

Egyéb információk és részletek:

Medvegy Gergelynél, tel.: 30/39-38-665, e-mail: medvegy.gergely@jogamindenkinek.hu

Térkép: