Állandó gyakorló jógaórák

Tartalma, hangulata: A gyakorló jógaórák során intenzív gyakorlásban van részünk, megtapasztaljuk a gyakorlatok kedvező élettani/energetikai/érzelmi hatásait, valamint alapos ismereteket szerezzünk a precíz kivitelezésről. A hagyományos ászanázáson túl a megértést és fejlődést rávezető technikákkal is elősegítjük. A foglalkozás tudatosabbá tesz és hatékony fejlődést ad. A gyakorlás csoportban, kellmes és családias hangulatban zajlik.

Felépítése: mentális ráhangolódás, bemelegítés (testi ráhangolódás), átvezető/felkészítő gyakorlatok, ászanázás, kompenzáló és levezető ászanák, pránájáma, relaxáció, mantra-meditáció. Érintjük a jóga valamennyi elemét, de a hangsúly a testgyakorláson van. (70 % ászanázás, 30 % a többi elem.)

Lehetőségek a jógaórák látogatására:

AUM Blaha Jógaközpontba (ami a volt Kék Lótusz helyén van) a belvárosban, cím ITT van:

– hétfőnként 19:15-20:45-ig, és

– csütörtökönként 17:00-18:30-ig.

Egy alkalom ára 2400 Ft, 10 alkalmas bérlet esetén egy alkalom 1990 Ft-ra jön ki. Több módon és kártyával is lehet fizetni, illetve több kedvezmény is van. IDE kattintva minden infót megtalálsz erről.

Az órákra minden héten külön, előre be kell jelentkezni, amit IDE kattintva megtehetsz kétféle módon: 1. az oldalon található táblázatban kikeresve az órát (a táblázatot mindig lapozd a megfelelő hétre), rákattintva a “bejelentkezés szükséges” gombra, vagy 2. az oldal alján található telefonszám segítségével.

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán a 3. kerületben, cím ITT van:

– szerdánként 19:15-20:45-ig. Ezek az órán most is vannak.

Egy alkalom ára 2000 Ft, 10 alkalmas bérlet esetén egy alkalom 1800 Ft-ra jön ki. Csak készpénzzel lehet fizetni.

Az órákra minden héten külön, előre be kell jelentkezni, amit IDE kattintva megtehetsz kétféle módon: 1. az oldalon található telefonszámon, 2. e-mail címen keresztül.

Sok szerettel várlak a gyakroló jógaóráimra! 🙂

Medvegy Gergely jógaoktató

Cím és térkép:

AUM Blaha jógastudió (a volt Kék Lótusz Jógaközpont helyén): 1085 Budapest, Stáhly u. 13.

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola: 1039 Budapest, Attila utca 8.